• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Кофеин

Не можем да намерим продукти, отговарящи на избрания адрес.

Най-доброто качество на кофеина в Sportano.bg 

Търсите ли добавка, която ефективно да ви стимулира и да ви осигури енергия за цялото обучение? В спортния магазин Sportano ще намерите най-висококачествените кофеин на прах и таблетки. Изберете продукти от най-добрите производители 6PAK и Essence, които предлагат тествани и доказани добавки. 

Кофеин - концентрирана енергия за всеки спортист

Добавката с кофеин е чудесен начин за повишаване на фокуса и концентрацията по време на тренировка. Независимо от нивото ви на тренираност, чистият кофеин за всеки спортист ще бъде идеален начин за повишаване на издръжливостта, особено при трудни условия. Хранителната добавка Essence Nutrition Caffeine е чудесен избор за активни хора, които се нуждаят от допълнителна подкрепа при тренировките си. Най-висококачественият безводен кофеин в оптимална доза от 200 mg гарантира по-голяма сила, производителност и по-добра концентрация.  

Кофеин на прах 

Намерете най-големия избор на кофеин на прах в Sportano. Производители от световна класа: 6PAK и Essence гарантират най-високо качество, без излишни пълнители и добавки. Особено по време на интензивно физическо и интелектуално натоварване приемът на кофеин осигурява най-добри резултати. Ако търсите най-добрата изследвана добавка, изберете кофеин безводен на прах. Удобната форма на прах ви позволява да изберете индивидуална доза според уникалните нужди на спортиста.  

Таблетки с кофеин

ESSENCE Nutrition Caffeine е хранителна добавка, която съдържа 200 mg безводен кофеин на таблетка. Най-високото качество и оптималният състав осигуряват идеална стимулация, подобрен фокус и внимание. Кофеин в таблетки 6PAK EL Кофеинът е удобна форма на хранителна добавка, която е предназначена за всички активни хора. Всяка таблетка съдържа безопасна доза от 200 mg безводен кофеин, така че можете да сте сигурни колко кофеин приемате ежедневно.  

Кофеинови добавки - най-популярните продукти

В онлайн магазина на Sportano ще намерите богат избор от доказани и изследвани кофеинови добавки от най-добрите производители 6PAK и Essence. Кофеинът на прах или таблетките са идеалната добавка за безопасно повишаване на енергията и издръжливостта по време на тренировка. 6PAK EL Caffeine съдържа оптимална доза от 200 mg кофеин, така че е подходящ за всеки спортист. Кофеинът на прах е удобно решение за доставяне на най-качествения, чист кофеин в количество, съобразено с индивидуалните нужди. 

Изберете любимата си добавка с кофеин и се възползвайте от бързата обработка на поръчките в рамките на 24 часа. 

Подробна информация Описание