• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Суроватъчни протеинови изолати, WPI

Не можем да намерим продукти, отговарящи на избрания адрес.

Най-добро качество на протеиновите изолати в Sportano.bg

В Sportano ще откриете най-големия избор от суроватъчни протеинови изолати, които са ефективен и удобен начин за допълване на протеините в диетата на всеки спортист. Широката гама от налични вкусови композиции гарантира, че диетата ви няма да бъде еднообразна. Подготвили сме предложение за протеинови изолати от най-популярните производители като Mondolab, 6PAK и 7Nutrition, които се славят с най-високо качество без компромиси.  

За кого са предназначени изолатите на суроватъчен протеин WPI?

Протеините са един от най-важните елементи в диетата на всички активни хора. Аминокиселините имат положителен ефект върху развитието на мускулната маса, регенерацията, доброто състояние и предотвратяват много заболявания. Спортистите, занимаващи се с дисциплини, свързани с издръжливост и сила, като плуване, планинско катерене, тенис, колоездене, бокс и вдигане на тежести, често срещат проблеми с балансирането на храната, така че тя да съдържа оптималното количество протеини. За всички тях суроватъчните протеинови изолати са идеалният начин за добавяне на всички незаменими аминокиселини. Изолатите на 6PAK съдържат най-високото количество протеин на 100 г продукт и отличен аминокиселинен профил, така че можете да сте сигурни, че приемате най-добрия продукт. След тренировка изберете протеина Nutrend Iso Pro Zero, който съдържа до 84% протеин и добавка на l-глутамин, която ще ускори възстановяването на мускулите след интензивни тренировки. Изолатите на Nutrend са чудесен начин за всеки спортист, който търси най-добре усвоимите аминокиселини, за да допълни своя протеин. Добавянето на храносмилателни ензими digezyme® гарантира ефективен метаболизъм на макронутриентите и бързо храносмилане.  

Изолати от суроватъчен протеин: приложения

Протеиновите добавки са полезни за тези, които планират да намалят телесното си тегло. Добавянето на белтъчини към храната гарантира по-голяма ситост и ускорява метаболизма на организма, така че да постигнете целта си по-бързо. В офертата на Sportano ще откриете соеви протеинови изолати, които са отлична добавка на протеини при растителна и веганска диета. Соевият протеинов изолат на Nutrend има идеален аминокиселинен профил, съдържа всички необходими протеини и е безопасен за жени и мъже. Спортистите, които избягват лактозата, трябва да изберат протеиновия изолат на 7Nutrition, който благодарение на усъвършенствания технологичен процес не съдържа млечна захар и осигурява до 90% от най-висококачествения протеин във всяка порция храна.  

Протеиновите изолати на WPI могат да се използват като добавка към храната през целия ден.  В Sportano сме подготвили богат избор от вкусове на световни производители, така че всеки ще намери своя любим суроватъчен протеин изолат или соев протеин. Суроватъчният протеин MONDOLAB Protein Isolate с вкус на двоен шоколад ще бъде идеалното допълнение към вашия следтренировъчен шейк и ще защити ефективно мускулите ви след интензивна тренировка. Ако се нуждаете от изолат, който се разтваря бързо, изберете 6PAK Nutrition Whey Isolate протеин с вкус на бял шоколад, благодарение на неговата Instant формула можете да го приготвите дори с вода. За тези, които търсят добре познати вкусове, сме подготвили 7Nutrition Whey Isolate 90 с вкус на ванилия, който ще бъде перфектна добавка към овесена каша за закуска.  

Широката гама от вкусови варианти ви позволява да изберете любимия си вкус, който ще обогати диетата ви с пълноценни протеини. Суроватъчният протеин изолат е идеален начин за добавяне на аминокиселини за начинаещи и напреднали спортисти. В онлайн магазина Sportano.bg ще изберете най-добрите протеини от надеждни производители. 

Подробна информация Описание