• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Концентрати на суроватъчен протеин, WPC

Не можем да намерим продукти, отговарящи на избрания адрес.

Концентрати на суроватъчен протеин: най-голямата гама в Sportano.bg

Ако търсите доказани протеинови концентрати с най-добро качество, изберете Sportano.bg, който предлага най-добрия избор от хранителни добавки от производители като 6PAK, Trec, 7Nutrition или Nutrend. Всички предлагани протеинови концентрати са щателно тествани и отличният им състав е оценен от хиляди спортисти. Богатият избор от протеинови концентрати не е предназначен само за професионалисти, но и за начинаещи спортисти, които ще намерят добавка, създадена за тях самите. Суроватъчният протеин концентрат е чудесно решение на проблема с недостига на протеини в диетата, който може да засегне много трениращи хора, независимо от вида спорт, който практикуват

Суроватъчни протеинови концентрати: за кого са предназначени?

Суроватъчният протеин концентрат (WPC) осигурява голямо количество протеини в малка порция прах. Тази добавка отлично допълва недостатъчните протеини в храната. Суроватъчният протеин концентрат е добавка не само за професионални спортисти, но и за активни и любители. Висококачественият суроватъчен протеин концентрат от Trec е чудесен източник на незаменимите аминокиселини с разклонена верига BCAA, които ускоряват регенерацията и защитават мускулите. Всеки спортист, който не осигурява достатъчно протеини в диетата си или иска да повиши постиженията си, трябва да използва висококачествен суроватъчен протеин концентрат WPC с безопасен състав от 7Nutrition или 6PAK. Това важи особено за тези, които тренират спортове за издръжливост и сила, като колоездене, плуване, планинско катерене или триатлон.  

Кога да консумирате суроватъчен протеин концентрат?

Протеинът под формата на WPC от Nutrend и Trec се използва най-често от хора, трениращи във фитнес залата, но трябва да се консумира и от спортисти от други силови дисциплини. Благодарение на идеалното съотношение на аминокиселините спортистите използват доказаните добавки на 6PAK преди или след тренировка. Това се дължи на доказания анаболен ефект на протеина, който гарантира увеличаване на мускулната маса и ускорена регенерация след изтощителни тренировки. Концентратът на суроватъчен протеин е чудесен начин за добавяне на протеини, а изборът от вкусове на концентратите на суроватъчен протеин на 7Nutrition е толкова богат, че те могат да се консумират през целия ден като добавка към много ястия от всякакъв вид.  

Най-популярните концентрати на суроватъчен протеин

В офертата на Sportano.bg сме подготвили протеинови концентрати от най-добрите производители, които предлагат широка гама от вкусови композиции. За любителите на класическите вкусове препоръчваме суроватъчния протеинов концентрат 7Nutrition Protein 80 с вкус на банан и ванилия. Този състав ще бъде идеален като добавка към вкусна овесена каша, която ще ви даде тласък на енергия след успешна тренировка. Протеинът WPC с вкус на шоколад и кокос от Nutrend 100% Protein почти не съдържа захар и мазнини, така че е идеален източник на протеини за хора на диета. С добавянето на 6PAK 80 Protein с вкус на ягода можете да обогатите летния си предтренировъчен шейк, който ще ви даде енергия за цялата тренировка. Ако търсите протеинов концентрат с ВСАА, изберете хранителния протеин Trec Whey 100 с вкус на шоколад, който гарантира ароматен, наситен какаов вкус и обогатява храната ви с 5 г ВСАА и л-глутамин.  

Със Sportano ще откриете всички най-добри вкусове на суроватъчните протеинови концентрати. Внимателно подготвената оферта от най-висококачествени суроватъчни протеинови концентрати с тестван състав ще отговори на очакванията на начинаещи и професионалисти. 

Подробна информация Описание