• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Добавки за мускулна маса

Не можем да намерим продукти, отговарящи на избрания адрес.

Хранене за мускулна маса: ефективни гейнъри на Sportano.bg

Търсите ефективен начин за увеличаване на мускулната маса? В Sportano ще намерите широка гама гейнъри и добавки от най-добрите производители, които ще ви гарантират сила и натрупване на маса без грам мазнини. Намерете любимия си гейнър сред доказаните продукти на надеждните производители 7Nutrition и Trec. Подготвили сме за вас хранителни вещества за мускулна маса от най-високо качество с високо съдържание на протеини без излишни пълнители.  

Кога е добре да се използват добавки за мускулна маса?

Активните хора имат по-голяма нужда от протеини и енергия. Спортистите, занимаващи се със силови дисциплини и дисциплини за издръжливост, се нуждаят от повече въглехидрати и аминокиселини, за да регенерират и изграждат мускулна маса. Гейнърите, съдържащи лесно усвоими въглехидрати и протеини от най-високо качество, са идеалният начин за допълване на недостига на тези компоненти в диетата. Гейнърите за маса, които ще намерите в Sportano, съдържат лесно усвоими въглехидрати и голям брой аминокиселини, които ще ви осигурят увеличаване на сухата мускулна маса. След тренировка си струва да изберете гейнър 7Nutrition Bodybuilder, който се отличава с ниско количество захар и високо количество царевично и оризово нишесте, които са отлично усвоими. Гейнърите на 7Nutrition съдържат пълноценни протеини и незаменими аминокиселини BCAA. Този състав гарантира най-добри резултати за всички спортисти.  

Най-добрите гейнъри на пазара: кои си струва да изберете? 

Когато избирате продукти за покачване на маса, обърнете внимание на количеството сложни въглехидрати и протеини. Гейнърът Trec Mass XXL съдържа най-висококачествени протеини от суроватъчен концентрат и внимателно подбрани моно-, олиго- и полизахариди, които са идеален източник на лесно усвоими въглехидрати. Добавянето на комплекс от витамини има благоприятен ефект върху синтеза на гликоген и мускулния растеж. За хора с непоносимост към млечна захар препоръчваме гейнера 7Nutrition Bodybuilder, който не съдържа лактоза.  

Средства за повишаване на теглото за слаби хора

Увеличаването на приема на калории и протеини е от съществено значение за увеличаването и изграждането на мускулна маса. В това отношение са полезни протеиновите добавки. Гейнърът Bodybuilder на 7Nutrition съдържа най-висококачествени аминокиселини от суроватъчен протеин концентрат, изолат и хидролизат, така че можете да сте сигурни, че получавате всички основни протеини, включително ВСАА. Добавянето на мицеларен казеин гарантира, че анаболните процеси се поддържат дори през нощта. Ако искате да увеличите телесната си маса без грам мазнини, изберете гейнър от 7Nutrition. Хранителната съставка ще бъде идеална добавка след тренировка, която ще попълни дефицита на гликоген и ще изгради мускулна маса.  

Добавки за мускулна маса

Широката гама от хранителни добавки за маса в онлайн магазина Sportano.bg е създадена за хората, които търсят най-добрия гейнър. За да увеличите мускулната си маса, изберете гейнър Trec Mass XXL, който благодарение на отличното си съотношение от 80% въглехидрати и 20% протеини гарантира бърз и най-добър ефект. Високото съдържание на нишесте в гейнера има благоприятен ефект върху възстановяването на гликогена след тренировка.  Когато се стремите да увеличите мускулната си маса, си струва да изберете здравословни източници на протеини. Гейнърите на 7Nutrition осигуряват всички незаменими аминокиселини, така че ще изградите мускулите си по-бързо. Възползвайте се от офертата, подготвена за вас от екип от специалисти, с цел ефективна подкрепа при изграждането на мускулна маса и сила. В Sportano ще намерите най-добрите продукти за покачване на маса и хранителни вещества за начинаещи и напреднали атлети. 

Подробна информация Описание