• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Енергийни продукти

Не можем да намерим продукти, отговарящи на избрания адрес.

Енергийни гелове в магазин Sportano 

В категорията "Гелове" ще откриете богат избор от енергийни гелове на водещи производители като SiS, Squeezy и Nutrend. Изберете любимия си вкус на гел, за да получите солидна доза енергия и електролити за нула време.

Енергийни гелове - кога да ги използваме? 

Енергийните гелове съдържат концентрирана порция енергия, която ще ви позволи да постигнете по-добри резултати, особено по време на интензивни тренировки. Squeezy Energy Gel е отличен продукт, който съдържа десет пъти повече калий от стандартните гелове, което ви позволява ефективно да възстановите електролитите, които се губят по време на изтощителните тренировки за издръжливост. Енергийният гел Nutrend Carbosnack осигурява въглехидрати от два източника, което осигурява постепенно освобождаване на енергия, а добавените бета-аланин, холин и витамин В3 имат отличен ефект върху енергийния метаболизъм и повишават издръжливостта на спортистите, поради което енергийните гелове Nutrend често се използват от бегачите по време на тренировки и интензивни състезания.

Енергийни гелове за бегачи 

Гелът Beta Fuel на световния производител SiS съдържа специално разработена въглехидратна формула с оптимално съотношение между малтодекстрин и фруктоза, така че е идеалният продукт за всички спортисти, занимаващи се с издръжливост, и активни хора, които се нуждаят от бързо усвояване на енергията. Енергийният гел Nutrend Endurosnack в удобна форма на туба съдържа изомалтулоза под специалната форма Palatinose™, която осигурява постепенно освобождаване на енергия, и следователно е идеалният гел за подпомагане на спортисти на дълги разстояния.

Енергийни гелове за велосипедисти  

По време на тренировки за сила и издръжливост с различна интензивност, SiS Turbo + Gel ще бъде отличен начин за ефективно попълване на енергията, а иновативното добавяне на кофеин, бета-аланин и L-карнитин осигурява по-голяма издръжливост по време на интензивни тренировки и ефективно ускорява метаболизма. По време на изтощителните изкачвания идеалната подкрепа за колоездачите ще бъде изотоничният гел SiS GO Isotonic Gel, който осигурява важни електролити и отлично усвоими въглехидрати.

Най-добрите енергийни гелове  

В Sportano сме подготвили най-големия избор от енергийни гелове, които ефективно попълват енергийния дефицит и осигуряват по-добри резултати. Независимо от нивото на изпълнение, геловете на известните компании Nutrend, Squeezy и SiS са предназначени за всеки спортист. Предлагат се редица комбинации от вкусове, като например Squeezy с вкус на портокал, Nutrend Carbosnack под формата на удобно пакетче с вкус на боровинка и Nutrend Endurosnack с вкус на горчив лимон, който е идеална алтернатива на стандартните вкусове.

Изберете любимия си продукт от най-добрите, предлагани в онлайн магазина Sportano.bg, и се възползвайте от сигурните методи за плащане.

Подробна информация Описание